Порядок обробки персональних даних

ПОРЯДОК ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Публічне акціонерне товариство «АВАНТ-БАНК», керуючись статтями 8 та 12 Закону України «Про захист персональних даних» від 01 червня 2010 року № 2297-VI, повідомляє Вас про порядок обробки персональних даних та права суб’єкта персональних даних.

Банк забезпечує обробку та захист персональних даних фізичних осіб із дотриманням вимог Конституції України, Закону України «Про захист персональних даних», інших законів та нормативно – правових актів, міжнародних договорів України.

Обробка персональних даних, які належать до банківської таємниці, здійснюється Банком відповідно до вимог Закону України «Про банки і банківську діяльність».

Склад Ваших персональних даних визначається як будь-які надані Вами дані при встановленні договірних відносин з Банком.

Обробка Ваших персональних даних здійснюється з метою надання Банком банківських та/або фінансових послуг, укладання та виконання цивільно-правових договорів, здійснення розрахунків, платежів, переказу коштів, тощо та/або на виконання інших вимог законодавства України.

Також повідомляємо, що відповідно до ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних»,  Суб'єкт персональних даних має право:

1) знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;

2) отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;

3) на доступ до своїх персональних даних;

4) отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;

5) пред'являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

6) пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

7) на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;

8) звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноважений або до суду;

9) застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;

10) вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;

11) відкликати згоду на обробку персональних даних;

12) знати механізм автоматичної обробки персональних даних;

13) на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

Персональні дані передаються третім особам виключно з дотриманням вимог Закону України «Про захист персональних даних» та чинного законодавства України. Ваші персональні дані можуть надаватися, зокрема, органам державної влади і місцевого самоврядування, а також підприємствам, установам, організаціям та фізичним особам, включаючи іноземних юридичних та фізичних осіб, відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» та відповідно до наданого Вами Згодою на обробку персональних даних та у порядку, встановленому чинним законодавством щодо збереження банківської таємниці.

Більш детальну інформацію про сферу застосування Закону України «Про захист персональних даних» Ви можете отримати на офіційному сайті Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини http://www.ombudsman.gov.ua/

Оцінити якість Зустріч з топ-менеджером Допомога онлайн