З 29.04.2016 продовжуються виплати вкладникам гарантованої суми відшкодування відповідно до Реєстру переказів вкладникам, які мають право на відшкодування коштів за вкладами за рахунок Фонду

Фонд гарантування продовжує виплати вкладникам

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб продовжив виплати коштів вкладникам в межах гарантованої суми вкладів фізичних осіб через уповноважені банки

У зв’язку з прийняттям виконавчою дирекцією Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (далі - Фонд) рішення від 26 лютого 2016 р. №262, Фонд з 29.04.2016 продовжує виплати вкладникам гарантованої суми відшкодування відповідно до Реєстру переказів вкладникам, які мають право на відшкодування коштів за вкладами за рахунок Фонду.

Для отримання коштів вкладники ПАТ «АВАНТ-БАНК» з 29.04.2016 до 13.06.2016включно можуть звертатись до установ банків-агентів Фонду: АТ «ОТП БАНК» та АТ «УКРСИББАНК».

Банк, що здійснює виплату коштів, визначається залежно від місця реєстрації проживання за паспортом, вказаному вкладниками під час укладання договору банківського вкладу/рахунку з ПАТ «АВАНТ-БАНК». Перелік банків наведено у таблиці.

Місце реєстрації проживання за паспортом, вказане вкладниками при укладанні договору банківського вкладу/рахунку з ПАТ «АВАНТ-БАНК» Банк, що здійснює виплату коштів
АР Крим АТ «УКРСИББАНК»
Вінницька область АТ «УКРСИББАНК»
Волинська область АТ «УКРСИББАНК»
Дніпропетровська область АТ «УКРСИББАНК»
Донецька область АТ «УКРСИББАНК»
Житомирська область АТ «УКРСИББАНК»
Закарпатська область АТ «УКРСИББАНК»
Запорізька область АТ «УКРСИББАНК»
Івано-Франківська область АТ «УКРСИББАНК»
м. Київ АТ «ОТП БАНК»
Київська область АТ «ОТП БАНК»
Кіровоградська область АТ «УКРСИББАНК»
Луганська область АТ «УКРСИББАНК»
Львівська область АТ «УКРСИББАНК»
Миколаївська область АТ «ОТП БАНК»
Одеська область АТ «ОТП БАНК»
Полтавська область АТ «УКРСИББАНК»
Рівненська область АТ «УКРСИББАНК»
м. Севастополь АТ «УКРСИББАНК»
м. Сімферополь АТ «УКРСИББАНК»
Сумська область АТ «УКРСИББАНК»
Тернопільська область АТ «УКРСИББАНК»
Харківська область АТ «УКРСИББАНК»
Херсонська область АТ «УКРСИББАНК»
Хмельницька область АТ «УКРСИББАНК»
Черкаська область АТ «УКРСИББАНК»
Чернівецька область АТ «УКРСИББАНК»
Чернігівська область АТ «УКРСИББАНК»

Для уточнення інформації щодо місця реєстрації проживання за паспортом, вказаномупри укладанні договору банківського вкладу/рахунку з ПАТ «АВАНТ-БАНК», будь ласка, звертайтесь до контакт-центру ПАТ «АВАНТ-БАНК» - (044) 364-34-34, 0 800 21-34-34.

Звертаємо увагу, що вкладникам – нерезидентам для отримання коштів необхідно звертатись до будь-якого відділення АТ «ОТП БАНК».

Для отримання гарантованої суми відшкодування вкладникам необхідно звернутись до установ банків-агентів та пред’явити паспорт і документ про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер). Виплати відшкодування також здійснюватимуться іншим особам на підставі нотаріально посвідченої довіреності.

Для отримання коштів на підставі свідоцтва про право на спадщину спадкоємцям спочатку необхідно надати до Фонду копії: паспорту та документа органу державної податкової служби про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний код) та нотаріально засвідчену копію свідоцтва про право на спадщину.

Виплати відшкодувань вкладникам здійснюватимуться в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення Фондом банку з ринку, але не більше 200 тисяч гривень.

Довідкова інформація за телефонами:

«Гаряча лінія з питань гарантування вкладів фізичних осіб»:0 800-308-108 ,0 800 30-40-10 (дзвінки по Україні безкоштовні);

ПАТ «АВАНТ-БАНК»: 0 800-21-34-34; (044) 364-34-34;

АТ «УКРСИББАНК»: 729 (безкоштовно з мобільних в межах України), 0 800 505 800 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних в межах України), 380 44 590 06 90 (для міжнародних дзвінків);

АТ «ОТП БАНК»: (044) 490-05-82.

Оценить качество Встреча с топ-менеджером Помощь онлайн